Niels Steen Sørensen

Niels Steen Sørensen

nielssteensorensen.dk nielssteens@gmail.com


Har udstillet i Rom, Lissabon, Berlin, Malmø, New Orleans, Nuuk og overalt i Danmark. Antaget på mange censurerede udstillinger i Danmark (bl.a. 2 gange på KP) og derudover New York og Rom.

Solgt til 9 kommuner i DK.

 Hvorfor laver jeg det jeg laver?


Fordi jeg kan og fordi jeg ikke kan lade være.

Har levet et eventyrligt liv og er stadig i live.

Rejst i mere end 50 lande, ofte ophold på fra 1 måned til år. Fanget hajer i Nordgrønland, undervist slumbørn i rydning i Junglen i Sydindien, besteget Kilimanjaro , vandret gennem Himalaya, , Andesbjergene, Alperne, Australien, New Zealand,  Gennem 19 år ejet og drevet Restaurant på højeste gastronomi med op til 23 ansatte

Jeg betragter mig selv som en eksponent for tiden. Klimaændringerne fylder meget og ligeså ændret adfærd under ny teknologi. 

Mine malerier kan vandre i mange retninger og jeg bliver ved, ofte op til et år, til jeg kan mærke at billedet er færdigt – noget skal falde på plads inde i mig før jeg slipper et billede.

Jeg ved ikke altid hvad jeg har gang i, hvor jeg føres hen. Jeg har en ide, en startplan og prøver derefter at have en helt åben, følsom dialog med lærredet.

For mig gælder det om at forfølge alt det jeg finder interessant også indenfor kunstens verden - jeg har kun dette ene liv og vil gerne udforske alle de aspekter min hjerne har- jeg vil være tro mod mig selv og gøre hvad mit hjerte og min hjerne byder mig.