Susanne Flodgaard

Susanne Flodgaard

Billedkunstner og grafiker

 

Solbakken 9
7500 Holstebro


flodgaard@mail.dk

www.flodgaard.dk

Følg hende på Facebook og Instagram

Medlem af Fyns Grafiske Værksted og Vestjydske Kunstnere

Fastudstiller på Galleri Art For Future, Kbh.

 

Susanne Flodgaard har mange års erfaring som billedkunstner. Hendes billeder bliver til i en stadig stræben efter nysgerrigt at udforske og eksperimentere med farver, teknikker og metoder. Fordybelse, æstetik og et godt håndværk er essentielt for hende.

 

Man finder tre spor i Susanne Flodgaards billedunivers - nemlig oliemaleriet, papirværker med mixed media og grafikken. Oliemalerierne bliver til ved, at oliemalingen lægges på lag på lag – i mange lag. Værkerne kommer på den måde til at fremstå meget stoflige.

 

I sine mixed media og grafiske værker, eksperimenterer og bruger Susanne Flodgaard sine selvudviklede teknikker, hvor stofligheden og sanseligheden i udtrykket igen fremkommer. Hun arbejder ofte i serier, som giver mulighed for at lade sig inspirere undervejs i den kreative proces. 

 

Kunstskribent Connie Boe Boss skriver: ”Susanne Flodgaard værdsætter det æstetiske og harmoniske, i kunsten såvel som i livet. Dét, hendes hænder skaber, er altid udtryk for en afdæmpet æstetik uden larm, en særlig, fin skønhed, fremkommet ved vedholdende arbejde. Formsprog, symbolik og farveholdning vidner om, at det er et værk af Susanne Flodgaard”.

 

Susanne Flodgaard har udstillet på gallerier i Danmark, Berlin og Frankrig og i utallige kunstforeninger.

 

Censurerede udstillinger:

Kunstforeningen Limfjordens Censurerede Efterårsudstilling. 2023, 2019, 2017, 2016, 2010

Kunst – og Kulturstedet Mississippi. 2021, 2017