Tom Juhl Nielsen

Tom Juhl Nielsen 

Maler


Frøjk Møllevej 17

7500 Holstebro


tomjuhlnielsen@hotmail.com

41109278

Jeg har tidligere udstillet på censurerede kunstudstillinger og ALTID har det været afgørende for mig, at mine værker besidder et ”budskab.” Budskaber vækker nemlig følelser og konfronterer derfor beskueren, der skabes kort sagt en dialog med malerierne

Motiverne viser tydeligvis min passion for det ”nøgne look.” … Det er ikke modellens udseende, men derimod dets indre væsen, der interesserer mig. En fascination jeg forsøger at viderebringe.


I 2022valgte publikum på Vestjydske Kunstneres Efterårsudstilling at maleriet "Demolition man" , skulle være "Årets Kunstværk". I den forbindelse fortæller Tom: 

Tom fortæller:

 

Det er kun en lille ting for kunsten men en KÆMPE ting for mig, at mit maleri med titlen ”Demolition Man” vinder publikumsprisen på Vestjydske Kunstneres Efterårsudstilling. Maleriet som viser Vladimir Putins terrorgang ind i Ukraine, blev af publikum valgt som det kunstværk, der gjorde et særligt indtryk på dem. Skønt at de mange, MANGE timer foran staffeliet bliver belønnet med publikums anerkendelse, og det er jeg både taknemmelig for og stolt over.